Monday, August 07, 2006

Vem åt upp alla ostchipsen...

Jag vet inte vad det är som gör att knäppa människor lockas till mataffärer. De måste väl också äta antar jag. Men det förklarar iofs inte de komiska situationer som skapas av de anställda.


Idag var det en kille som närmade sig frukten med dansande steg samtidigt som han sjöng "I need some fruit, I need som fruit, I need some fruit" till en liten egenkomponerad melodi. Jag tog mina nektariner och duckade mot tidningshyllan.

Där stod det ett sällskap och valde chips. Normalt än så länge så jag tittade lite i det nya numret av DV Mode. Plötsligt börjar en i sällskapet högljutt anklaga en av sina vänner för att ha ätit upp alla "ostchipsen" sist de köpte sådana. "[Han] och [hans] jävla ex" åt upp alla ostchipsen. Så var det. Du vet den gången när vi åt ostchips. Tills hon kommer på att han nog inte var med då.

Det hjälper tydligen inte längre att bara gå och handla under den sista timmen när butiken har öppet, den där tiden som brukade vara reserverad för ett fåtal som tyst kryssade mellan hyllorna med sina korgar och försökte välja vilken av de fem limporna bröd som fanns kvar på brödhyllan verkade bäst.

Bäst att bara betala och gå hem, innan det smittar av sig.

No comments: