Thursday, August 24, 2006

Lars och GudrunVar och lekte lite journalist igår. Först på en visning hos Lars Wallin och sedan på Gudrun Sjödéns visning på Hallwylska palatsets innergård.

Wallins visning visade sig vara ett tillägg till hans herrkollektion – något av en besvikelse. Det han skapar för damer är ju mycket roligare att titta på. (Även om modellerna inte var direkt plågsamma att vila ögonen på.)

Sjödén däremot visade det hon är bäst på – mönster och glada färder i en galen blandning, igår ackompanjerat av fantastiska håruppsättningar och en hel del ballonger. Också kul att se någon jag känner gå en rolig visning, särskilt när hon fått vad jag tyckte var den finaste håruppstättningen.

Sjödéns PR-team hade varit lite taktiska och delade ut röda paraplyn som en del av presskittet. Smart. Paraplybristen jag lidit av under den senaste tidens regnperiod är nu avhjälpt.


Foten mår f.ö. bättre idag. Jag kan gå, men helst inte så snabbt. Att kunna ha högklackat på nationens kräftskiva på lördag är fortfarande tveksamt...

1 comment:

emme said...

oiii, Hanja, kui tore et emme pildi ka panid! Sinu fotodest oli suur abi, näitasin neid slaidishowna tervele kateedrile. Sa võ~iksid ikka kirjutada/rääkida, mis rohtu sa katsetad ja mis mõjusid sellele lubatakse