Sunday, October 15, 2006

Jag ser på för mycket TV

Jag är definitivt en av de människorna som inte skulle ha SVT1 och 2 om de var betalkanaler enligt gängse modell. Jag tittar helt enkelt så otroligt sällan på SVT. Och om jag nu skulle lägga extra pengar på att få tillgång till tv-kanaler skulle nog Canal+ hamna högre upp på listan.

Men ibland hittar man något i tablån som faktiskt verkar kul. Oftast en film. Men då är det förstås inte alls den filmen, utan något med lejon, tigrar och jägare i Afrika som sänds vid den tiden egentligen. Och på SVT:s egen hemsida får man veta att det just nu är 08:00 och dags för Bolibompa. Right. Varför är jag inte förvånad...

2 comments:

Anonymous said...

Hmmm, okej. Och din poang ar?? Vi har redan en miljon skitkanaler, kanske ar nodvandigt med iallfall tva kanaler (och en halv om man raknar fyran) som visar annat an meningslosa sitcoms och dokusapor. Jag betaler med noje mina 2000 kronor och far iallafall tva kanalar med ett storre intresse an pengar. Du kanske skulle titta lite mer pa SVT for att inse vardet i det. Jag rekommenderar Faktum; China-TV. Skulle du nog alska.

Hanna said...

Till att börja med: "Du betalar"?? Glömde du att avanmäla tv-innehav när du drog utomlands? Jobbigt. :)

Och min poäng, om jag nu nödvändigtvis måste ha en och inte bara kan skriva rants om att SVT:s tablå är felaktig de få gånger jag skulle kunna tänka mig att se på kanalen, är att jag inte skulle sakna eller vilja betala för SVT-kanalerna om de blev regelrätta betalkanaler. Och att jag tycker att det vore en bra idé. Och jag är nästan säker på att det egentligen framgår av det ursprungliga inlägget.