Sunday, November 26, 2006

Den som inte har något att dölja....

Dagens konstigaste nyhetsnotis måste vara denna. "Nyheten" är att tio personer avvek, för att de "uppenbarligen inte ville låta sig kontrolleras".

Det som kan tänkas ha nyhetsvärde i notisen är snarare att den som inte vill utstå godtyckliga integritetskränkingar inte bör köpa träningskort hos Friskis & Svettis. (Enligt uppgift framgår det att man samtycker till detta i information som man får när man köper kort, men jag skulle inte bli överraskad om de flesta av medlemmarna inte är medvetna om detta åtagande.)

Magkänslan har alltid sagt mig att friskis inte är något för mig. Tur det, för jag brukar inte vara så bra på att läsa det finstilta jag heller.

3 comments:

Malin said...

Heh, det gåååår inte att undvika att missa att f&s har hård policy vad gäller doping samt vad man som medlem har rättigheter/skyldigheter om. Sitter lappar med info överallt. Och de talar om för en vad man skriver under på när man blir medlem :)

Hanna said...

Bra. Som sagt har jag aldrig satt min fot på en F&S-anlägging, så det var bara löst spekulerande (som så mycket annat på denna blogg. ;)

E.D said...

Haller helt med dig! Blev chockad nar jag laste om det! Helt sjukt att dom kan komma och krava dopingkontroll utan misstanke! Fruktansvart integritetskrankande. Jag skulle vagra av ren princip.